De praktijk – Fysiotherapie Ellen Buynsters – Haaren
Gildepad 8 5076AN Haaren Tel:0411-623358

Welkom bij Fysiotherapie Ellen Buynsters

Service is onze naam. Praktijk Fysiotherapie Buynsters is in 2023 gereviewd door 302 cliënten en is beoordeeld met een 9,4. Wij zijn een keurmerk praktijk en aangesloten bij SKF (Stichting Keurmerk Fysiotherapie). Zie ook www.keurmerkfysiotherapie.nl. Keurmerkpraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging én een stap verder gaan in het hoog kwalitatief behandelen van patiënten. Bij de kwaliteitseisen gaat het om bijvoorbeeld de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van de klanttevredenheidsonderzoeken en het op orde hebben van procedures. We zijn kwaliteitsgericht, innovatief en maximaal transparant in onze werkwijze. Het uitgangspunt van ons is, dat actieve fysiotherapie (bv. in de oefenzaal) en zelfmanagement (adviezen, huiswerkoefeningen) centraal staan, zonder de waarde van de passieve behandelvormen (bv. massage/oefentherapie) uit het oog te verliezen.

De praktijk

Service is onze naam. Praktijk Fysiotherapie is in 2023 gereviewd door 302 cliënten en is beoordeeld met een 9,4. De praktijk is aangesloten bij SKF (Stichting Keurmerk Fysiotherapie).

   

Fys’Optima

De Fys’Optima praktijk zorgt ervoor dat de fysiotherapeuten optimale aandacht aan hun patiënten kunnen geven.
Het uitgangspunt van ons is, dat actieve fysiotherapie (bv. in de oefenzaal) en zelfmanagement (adviezen, huiswerkoefeningen) centraal staan, zonder de waarde van de passieve behandelvormen (bv. massage/oefentherapie) uit het oog te verliezen.
De ontwikkeling van de doelgroepprogramma’s en specifieke software om informatievoorziening en thuistraining te professionaliseren vormen een essentieel onderdeel.

Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden. Bent u nog niet uitgelezen bekijk dan ook onze specialisaties. We beschikken sinds augustus 2015 over een echo apparaat waarmee we nog sneller in staat zijn om te screenen. Tevens zijn we aangesloten bij diverse landelijke netwerken zoals het ParkinsonNet, Chronisch ZorgNet (Claudicatio, COPD, longrevalidatie, incl. COVID-19, Hartrevalidatie, incl. hartfalen en Osteoporose), MENT multidisciplinair eerstelijns neurorevalidatie Tilburg eo, NVFL (oedeem-lymfeproblematiek),  het Schoudernetwerk  SNNB Noord Brabant, Reuma netwerk FyraNet.

     

Aangesloten bij:

  • Fys’Optima, HKZ keurmerk
  • SKF (Stichting Keurmerk Fysiotherapie)
  • NVFL; vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie en Oncologie
  • MENT; Multidisciplinair Eerstelijns Neurorevalidatie Tilburg e
  • ParkinsonNet
  • Chronisch ZorgNet (Longrevalidatie incl. COVID-19, Hartrevalidatie incl. hartfalen, Claudicatio én Osteoporose)
  • SNNB, Schoudernetwerk Midden Brabant
  • FyraNet, reumanetwerk
  • FysioTek (aanmeten Therapeutisch Elastische Kousen)
  • KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie)

Vacatures; Op dit moment staat er geen vacature open.