Kinderen – Fysiotherapie Ellen Buynsters – Haaren
Gildepad 8 5076AN Haaren Tel:0411-623358

Welkom bij Fysiotherapie Ellen Buynsters

Service is onze naam. Praktijk Fysiotherapie Buynsters is in 2023 gereviewd door 302 cliënten en is beoordeeld met een 9,4. Wij zijn een keurmerk praktijk en aangesloten bij SKF (Stichting Keurmerk Fysiotherapie). Zie ook www.keurmerkfysiotherapie.nl. Keurmerkpraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging én een stap verder gaan in het hoog kwalitatief behandelen van patiënten. Bij de kwaliteitseisen gaat het om bijvoorbeeld de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van de klanttevredenheidsonderzoeken en het op orde hebben van procedures. We zijn kwaliteitsgericht, innovatief en maximaal transparant in onze werkwijze. Het uitgangspunt van ons is, dat actieve fysiotherapie (bv. in de oefenzaal) en zelfmanagement (adviezen, huiswerkoefeningen) centraal staan, zonder de waarde van de passieve behandelvormen (bv. massage/oefentherapie) uit het oog te verliezen.

Kinderen

Werkwijze:

Via de website of telefonisch maakt u een afspraak. Tijdens de eerste afspraak nemen we een intake af en doen we een lichamelijk onderzoek. Naar aanleiding hiervan bepalen we samen welke behandeling volgt of dat een advies alleen voldoende is. Tijdens de eerste behandeling neemt u het verzekeringspasje, een legitimatiebewijs en evt. een verwijzing of brief van de arts mee.

Verwijzing en vergoeding:

  • Fysiotherapie voor kinderen zit in het basispakket. Uw kind mag per kalenderjaar gebruik maken van 18 behandelingen. Dit geldt voor alle zorgverzekeraars. Afhankelijk van uw aanvullende pakket kunt u wellicht nog meer behandelingen vergoedt krijgen
  • Voor chronische indicaties geldt een aparte regeling
  • Uw eigen risico wordt niet aangesproken
  • U heeft geen verwijsbrief nodig van een arts. U kunt direct een afspraak  maken met ons.