Kinderen – Fysiotherapie Ellen Buynsters – Haaren
Gildepad 8 5076AN Haaren Tel:0411-623358

Welkom bij Fysiotherapie Ellen Buynsters

Service is onze naam. Praktijk Fysiotherapie is in 2022 gereviewd door 325 cliënten en is beoordeeld met een 9,2.

Tevens is de praktijk 11 mei 2023 weer HKZ gecertificeerd voor de 13e keer op een rij. Hier zijn we uiteraard heel trots op! Er is een select aantal praktijken met dit keurmerk. U bent verzekerd van kwalitatief goede zorg in deze Fys’Optima praktijk.

De Fys’Optima praktijk zorgt ervoor dat de fysiotherapeuten optimale aandacht aan hun patiënten kunnen geven.

Het uitgangspunt van ons is, dat actieve fysiotherapie (bv. in de oefenzaal) en zelfmanagement (adviezen, huiswerkoefeningen) centraal staan, zonder de waarde van de passieve behandelvormen (bv. massage/oefentherapie) uit het oog te verliezen.

De ontwikkeling van de doelgroepprogramma’s en specifieke software om informatievoorziening en thuistraining te professionaliseren vormen een essentieel onderdeel.

Kinderen

Werkwijze:

Via de website of telefonisch maakt u een afspraak. Tijdens de eerste afspraak nemen we een intake af en doen we een lichamelijk onderzoek. Naar aanleiding hiervan bepalen we samen welke behandeling volgt of dat een advies alleen voldoende is. Tijdens de eerste behandeling neemt u het verzekeringspasje, een legitimatiebewijs en evt. een verwijzing of brief van de arts mee.

Verwijzing en vergoeding:

  • Fysiotherapie voor kinderen zit in het basispakket. Uw kind mag per kalenderjaar gebruik maken van 18 behandelingen. Dit geldt voor alle zorgverzekeraars. Afhankelijk van uw aanvullende pakket kunt u wellicht nog meer behandelingen vergoedt krijgen
  • Voor chronische indicaties geldt een aparte regeling
  • Uw eigen risico wordt niet aangesproken
  • U heeft geen verwijsbrief nodig van een arts. U kunt direct een afspraak  maken met ons.